Beliggenhed

A hotels kan findes på adressen Vibeholms Allé 19-23, 2605 Brøndbyvester. Det er en central placering, der egner sig til lidt af hvert. Der er desuden gode transportmuligheder med både bil, bus og tog. 

20 min

til Københavns Hovedbanegård

1,5 km

fra Glostrup Station

15 min

til lufthavnen

Vær tæt på det hele

Hvis du sætter beliggenhed højt, er A Hotels det rigtige sted for dig. Ikke alene ligger hotellet centralt placeret tæt på mange ting og seværdigheder, men transportmulighederne er også utroligt gode. Uanset om du bor på hotellet i forbindelse med forretning, eller fordi du gerne vil opleve, hvad området har at byde på, er du med et værelse på A Hotels altid tæt på dine interessepunkter. Selvom hotellet ligger ganske tæt på flere trafikknuder som fx motorvejen og togbanen, er det ikke noget, der vil genere dig. Alle vores værelser er nemlig effektivt lydisolerede, så du kan nyde alle fordelene ved en central placering uden at blive generet af den om natten.

Perfekt til dig med bil

Kommer du til Glostrup i bil, får du med et værelse på A Hotels de perfekte muligheder for at komme hurtigt og nemt omkring. Vi tilbyder nemlig gratis og privat parkering, hvor du kan stille bilen, når du ikke bruger den. Derudover ligger vi klods op ad motorvejen, hvilket gør, at du hurtigt kan komme fra A til B. Motorring 3 giver mulighed for at komme til lufthavnen på ca. 15 minutter og til Københavns Hovedbanegård på blot 20 minutter. Hotellet ligger dog kun 1,5 km fra Glostrup St., så der er også gode muligheder for at komme hurtigt omkring, hvis man ikke har bilen med sig.

Hvis du vil opleve København

Placeringen i Glostrup er perfekt for dig, der har ærinder eller interessepunkter i København. Der er nemlig ikke mere end 6,4 km fra hotellet til Københavns Zoo. Vil du opleve Københavns Julemarked eller Tivoli, er der under 10 km dertil. Selvom du vælger et hotel lidt uden for København, behøver du altså ikke gå glip af de mange ting, som byen kan byde på. Fordelen ved at bo lidt udenfor byen er den gratis parkering og muligheden for også at bevæge sig hurtigt til andre steder på Sjælland. 

Book dit værelse i dag

Vil du være sikker på at bo centralt, næste gang du kommer til Glostrup? Så kan du med fordel booke et værelse hos os allerede i dag. Vi står altid klar til at tage imod dig og til at varetage dine behov. Skulle du have spørgsmål til beliggenheden, de offentlige transportmuligheder eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os.