Om A Hotels

Lidt om A Hotels

A Hotels er et nymoderne og serviceminded hotel, der har fokus på dig som gæst. Vi gør altid vores absolut yderste for at opfylde dine behov og tilbyde dig et eksklusivt hotelophold, uanset om du er forretningsrejsende eller privatperson. Vi tilbyder den klassiske hoteloplevelse med en central placering – og lidt mere end det. Vi er et hotel med fingeren på pulsen, og vi følger med tiden – blandt andet ved at fokusere på grønnere og bedre løsninger, der kommer alle parter til gode. Som gæst på A Hotels vil du opleve, at du får meget mere end bare en seng for natten. Ud over moderne, lydisolerede og luksuriøse værelser tilbyder vi nemlig også en række faciliteter og en utrolig central beliggenhed.

Værelser, der passer til alle

Vores værelser er holdt i klassisk og moderne stil, men med spændende detaljer i form af farverige gardiner og tæpper. Alle møbler og detaljer er nøje udvalgt for at skabe de mest bekvemme rammer om dit ophold. Når du booker, kan du vælge imellem forskellige typer værelser og finde det, der passer bedst til dig. Alle vores værelser har tilhørende badeværelse med gratis toiletartikler samt en række andre faciliteter som minibar, værdiboks og fladskærms-tv med satellitkanaler – alt sammen med det formål at gøre dit ophold så behageligt som muligt. Vi har valgt brede senge med god støtte for at sikre dig en god nattesøvn samt lydisoleret samtlige værelser, så du ikke forstyrres af lyde eller larm fra den nærliggende trafik. Som gæst kan du desuden vælge at tilkøbe en lækker morgenmadsbuffet med et stort udvalg, hvor der er noget for enhver smag.

Central beliggenhed med nem adgang til seværdigheder

A Hotels har en central placering i Glostrup, hvor der er nem adgang til både København og en række seværdigheder i nærheden. Også for forretningsrejsende er placeringen oplagt, da den nærliggende Motorring 3 giver nem og hurtig adgang til alle nærliggende byer. Vi tilbyder gratis og privat parkering, så A Hotels er det oplagte valg for dig, der kommer i bil. Har du ikke bilen med, er der dog ikke mere end små 2 km til den nærmeste station. Den centrale placering sikrer, at du slipper for at spilde tid på transport, og at du effektivt kan få klaret dine møder eller konferencer. 

Mere information om vores beliggenhed

Luksuriøst men klimavenligt hotel 

Luksus og klima er ikke umiddelbart noget, man forbinder med hinanden – snarere tværtimod. Hotel- og restaurationsbranchen står for en stor del af den samlede forurening, men sådan behøver det ikke at være. Vi ser klimaforandringerne som en vigtig problematik, og derfor gør vi som hotel vores for, at den negative udvikling ikke fortsætter. Derfor har vi indrettet vores bekvemme værelser i en bygning med energimærke A, hvilket er et udtryk for, at vi bruger så lidt energi som muligt. Vi har stort fokus på at udnytte energien og ressourcerne optimalt, så vi ikke er med til at belaste klimaet unødigt. Og det er helt uden, at det går ud over den luksuriøse oplevelse for dig som gæst.

Service er vores mantra

Som gæst på A Hotels kan du være sikker på at opleve en service i særklasse. Vi har nemlig fokus på den gode oplevelse, og derfor vil vi gerne gøre alt, hvad vi kan, for at sikre den. Ud over at vi har en døgnåben reception, er vores personale veluddannet, serviceminded og altid klar til at hjælpe, hvis behovet skulle opstå. Hvis du eksempelvis har brug for hjælp til at bestille billetter eller få besvaret spørgsmål, er vi de rigtige at gå til. Med andre ord: Service er vores mantra, og derfor kan du være sikker på en luksuriøs og behagelig oplevelse, når du booker et værelse på A Hotels.

Skulle du have nogle spørgsmål, der ikke blev besvaret her, er du altid mere end velkommen til at kontakte os direkte og høre mere. 

 

Enkeltværelser

Dobbeltværelser

Medarbejdere