Om A Hotels

A Hotels er et nymoderne og serviceminded hotel, der har fokus på dig som gæst. Vi gør altid vores absolut yderste for at opfylde dine behov og tilbyde dig et eksklusivt hotelophold, uanset om du er forretningsrejsende eller privatperson. Vi tilbyder den klassiske hoteloplevelse med en central placering – og lidt mere end det. Vi er et hotel med fingeren på pulsen, og vi følger med tiden – blandt andet ved at fokusere på grønnere og bedre løsninger, der kommer alle parter til gode. Som gæst på A Hotels vil du opleve, at du får meget mere end bare en seng for natten. Ud over moderne, lydisolerede og luksuriøse værelser tilbyder vi nemlig også en række faciliteter og en utrolig central beliggenhed.
60rooms
25staffs
1bars
1restaurant

VÆR TÆT PÅ DET HELE

Hvis du sætter beliggenhed højt, er A Hotels det rigtige sted for dig. Ikke alene ligger hotellet centralt placeret tæt på mange ting og seværdigheder, men transportmulighederne er også utroligt gode. Uanset om du bor på hotellet i forbindelse med forretning, eller fordi du gerne vil opleve, hvad området har at byde på, er du med et værelse på A Hotels altid tæt på dine interessepunkter. Selvom hotellet ligger ganske tæt på flere trafikknuder som fx motorvejen og togbanen, er det ikke noget, der vil genere dig. Alle vores værelser er nemlig effektivt lydisolerede, så du kan nyde alle fordelene ved en central placering uden at blive generet af den om natten.

PERFEKT TIL DIG MED

Kommer du til Glostrup i bil, får du med et værelse på A Hotels de perfekte muligheder for at komme hurtigt og nemt omkring. Vi tilbyder nemlig gratis og privat parkering, hvor du kan stille bilen, når du ikke bruger den. Derudover ligger vi klods op ad motorvejen, hvilket gør, at du hurtigt kan komme fra A til B. Motorring 3 giver mulighed for at komme til lufthavnen på ca. 15 minutter og til Københavns Hovedbanegård på blot 20 minutter. Hotellet ligger dog kun 1,5 km fra Glostrup St., så der er også gode muligheder for at komme hurtigt omkring, hvis man ikke har bilen med

OPLEV KØBENHAVN

Placeringen i Glostrup er perfekt for dig, der har ærinder eller interessepunkter i København. Der er nemlig ikke mere end 6,4 km fra hotellet til Københavns Zoo. Vil du opleve Københavns Julemarked eller Tivoli, er der under 10 km dertil. Selvom du vælger et hotel lidt uden for København, behøver du altså ikke gå glip af de mange ting, som byen kan byde på. Fordelen ved at bo lidt udenfor byen er den gratis parkering og muligheden for også at bevæge sig hurtigt til andre steder på Sjælland.

BOOK DIT VÆRELSE IDAG

Vil du være sikker på at bo centralt, næste gang du kommer til Glostrup? Så kan du med fordel booke et værelse hos os allerede i dag. Vi står altid klar til at tage imod dig og til at varetage dine behov. Skulle du have spørgsmål til beliggenheden, de offentlige transportmuligheder eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vores Standarder

1. Atmosfære
Hos A Hotels vil du opleve en rolig atmosfære. Alt fra lys, musik, stemning og aromaen hos os er gennemtænkt ned til mindste detalje så du hurtigt føler dig tryg og hjemme.
2. Servering af mad
Vi sørger for friske råvarer hver dag, både til vores lækre morgenmads-buffet og til vores in-house restaurant "BOVI Bar & Gril".
3. Pletfri rengøring
Hele hotellet bliver passet og plejet godt af vores dygtige housekeeperer og bliver efterset med flere kontroller af vores personale.
4. Hurtig, men effektiv
Vi har hos A Hotels gjort det nemt, enkelt og hurtigt at checke ind og ud. Vores erfarne receptionister sørger for at du hurtigt bliver betjent - også i travle perioder!