Annullering: Der kan annulleres senest 24 timer før check in.

Betaling: Du kan betale kontanter eller betalingskort.

Børn: Børn mellem 0 og 5 år, der sover i forældrenes seng, bor gratis. Det er også muligt at bestille en babyseng med hovedpude og dyne helt gratis.

Check ind og ud: Check ind er tidligst fra kl. 14.00. Check ud er senest kl. 11.00. Efter aftale med receptionen kan du for DKK 350 checke tidligere ind og DKK 500 checke senere ud (frem til kl. 13). Ved check ud efter kl. 11.00, så trækker vil man blive trukket for sen check ud på DKK 500.

Depositum: Der opkræves DKK 500 i depositum ved check ind (kun på kreditkort).

Glemte sager: Vi opbevarer glemte sager, der er fundet på hotellet, i 4 uger. Herefter overdrages genstande med serienumre (såsom elektronik) samt smykker og andre særligt værdifulde genstande til Politiets hittegodskontor. Alt andet afleveres efter 4 uger til velgørenhed.
Har du glemt noget på hotellet, kan du kontakte os pr. mail info@ahotels.dk for at høre, om vi har fundet noget på dit værelse. Send os en mail med et navn, dato for overnatning samt værelsesnummer. Skal genstanden sendes til dig, anvender vi en tredjepartsleverandør til levering.

Kæledyr: Kæledyr er ikke tilladt at medbringe på A Hotels.

Morgenmad: Buffeten er åben alle ugens dage. Morgenmaden koster DKK 119 for voksne. Børn under 3 år spiser gratis.

Læs mere om A Hotels lækre, økologiske morgenmadsbuffet her.

Almindelige åbningstider i buffeten:
Alle ugens dage: 07.00 – 10.00

Parkering: Der er en stor, gratis parkeringsplads lige udenfor hotellet. Her er der også plads til større køretøjer. Skal du lade din elbil op? Så kan vi være dig behjælpelig.

Rygning: Al rygning er strengt forbudt, men du er naturligvis velkommen til at ryge udenfor. Hvis du ryger på hotellet, koster det DKK 1.500 for smoking fine. Hvis du tager røgdetektoren ned, rykker brandvæsnet ud, og du pålægges en bøde på yderligere DKK 5.000.