Firmarabat på hoteller Gør rejsen nemmere og arbejdet mere effektivt med en firmaaftale. Vi tilbyder én firmaaftale til brug i hele hotelkæden, således at din virksomhed kan få en god firmarabat på alle vores hoteller, uanset hvor i landet I skal bruge en god seng at sove i. Hos A Hotels garanterer vi kvalitet og effektive processer, så I hurtigt kan checke ind, smide fødderne op og slappe af efter en lang arbejdsdag.
Vi er her for dig og din virksomhed Vi hjælper dig gennem hele processen, så du kan være sikker på at få den mest attraktive løsning for netop din virksomhed. Ude på hotellerne sørger vi for hurtig check ind, et morgenbord med en god kop kaffe og en kold forfriskning efter fyraften, eller hvornår end det ønskes. Hos A Hotels er miljøet uformelt, og vi hjælper, hvor vi kan. Og husk: Hvad enten der slappes af på værelset eller i de hyggelige loungeområder, er det naturligvis muligt at tilkoble sig det gratis WiFi.
Få et uforpligtende tilbud Er du klar til at garantere din virksomhed gode besparelse på hotelovernatning ved A Hotels? Alt, du skal gøre, er at sende os en mail. Det er hurtigt, nemt og uforpligtende. Vores dygtige salgsafdeling vil herefter finde den mest attraktive firmaaftale passende til din virksomheds behov.
En hotelkæde med plads til alle A Hotels tilbyder god kvalitet til de prisbevidste. Vi byder derfor alle typer af mennesker indenfor hver dag: Den travle kontormand på forretningsrejse, børn og forældre på hyggelig familietur, kæresteparret på romantisk miniferie, den projektansatte håndværker og venner på weekendtur.
Morgenmad for enhver smag Vi serverer en god morgenmadsbuffet med 30-60% økologiske produkter. Buffeten byder på et sortiment af rundstykker, æg, pandekager, yoghurt, müsli, pålæg og wienerbrød. Tørsten kan slukkes med alt fra friskbrygget kaffe, til te, varm kakao, juice, mælk og vand. Her findes også glutenfri alternativer.
Hør mere eller book en rundvisning Ønsker din virksomhed et uforpligtende tilbud, skal du være velkommen til at kontakte vores reception via vores mail. Send os en mail allerede i dag og få fat i en firmaaftale med gode rabatter til begge hoteller. Hotelrabatten er fleksibel og kan bruges på begge hoteller. Ønskes hotellerne fremvist forud for eventuel oprettelse af firmaaftale, bedes du venligst sende os en mail, hvorefter du vil blive kontaktet.