A Hotels er et nymoderne og serviceminded hotel, der har fokus på dig som gæst. Vi gør altid vores absolut yderste for at opfylde dine behov og tilbyde dig et eksklusivt hotelophold, uanset om du er forretningsrejsende eller privatperson. Vi tilbyder den klassiske hoteloplevelse med en central placering – og lidt mere end det. Vi er et hotel med fingeren på pulsen, og vi følger med tiden – blandt andet ved at fokusere på grønnere og bedre løsninger, der kommer alle parter til gode. Som gæst på A Hotels vil du opleve, at du får meget mere end bare en seng for natten. Ud over moderne, lydisolerede og luksuriøse værelser tilbyder vi nemlig også en række faciliteter og en utrolig central beliggenhed.

VÆR TÆT PÅ DET HELE

Hvis du sætter beliggenhed højt, er A Hotels det rigtige sted for dig. Ikke alene ligger hotellet centralt placeret tæt på mange ting og seværdigheder, men transportmulighederne er også utroligt gode. Uanset om du bor på hotellet i forbindelse med forretning, eller fordi du gerne vil opleve, hvad området har at byde på, er du med et værelse på A Hotels altid tæt på dine interessepunkter. Selvom hotellet ligger ganske tæt på flere trafikknuder som fx motorvejen og togbanen, er det ikke noget, der vil genere dig. Alle vores værelser er nemlig effektivt lydisolerede, så du kan nyde alle fordelene ved en central placering uden at blive generet af den om natten.
Vi er glade for at byde dig velkommen til et behageligt ophold på A Hotels City. Beliggende nær hotellet er følgende, Københavns Hovedbanegård, Tivoli (forlystelsespark), Zoo, Strøget (shoppinggader), Fisketorvet (indkøbscenter) og mange nærliggende butikker på den hyggelige Vesterbrogade.

VÆRELSES FACILITETER

Alle 25 værelser på A Hotels City er udstyret med SAFEBOX (med kode), hårtørrer, toiletartikler, 42″ fladskærms-tv med både nationale og udenlandske kanaler. Gæsterne har adgang til gratis WiFi i hele hotelområdet. Koden findes i brochuren, hvor nøglekortet er vedhæftet. Bemærk, at hotelområdet er røgfrit.
WASH & CLEAN
Vi tilbyder vasketøjsordning på hotellet. Kontakt venligst receptionen for mere information.
BOOK DIT VÆRELSE I DAG
Vil du være sikker på at bo centralt, næste gang du kommer til Glostrup? Så kan du med fordel booke et værelse hos os allerede i dag. Vi står altid klar til at tage imod dig og til at varetage dine behov. Skulle du have spørgsmål til beliggenheden, de offentlige transportmuligheder eller noget helt andet, er du altid velkommen til at kontakte os.
 

Der kan annulleres senest 24 timer før check in.

Du kan betale kontanter eller betalingskort.

Børn mellem 0 og 5 år, der sover i forældrenes seng, bor gratis. Det er også muligt at bestille en babyseng med hovedpude og dyne helt gratis.

Check ind er tidligst fra kl. 14.00. Check ud er senest kl. 11.00. Efter aftale med receptionen kan du for DKK 350 checke tidligere ind og DKK 500 checke senere ud (frem til kl. 13). Ved check ud efter kl. 11.00, så trækker vil man blive trukket for sen check ud på DKK 500.

Der opkræves DKK 500 i depositum ved check ind (kun på kreditkort).

Vi opbevarer glemte sager, der er fundet på hotellet, i 4 uger. Herefter overdrages genstande med serienumre (såsom elektronik) samt smykker og andre særligt værdifulde genstande til Politiets hittegodskontor. Alt andet afleveres efter 4 uger til velgørenhed. Har du glemt noget på hotellet, kan du kontakte os pr. mail info@ahotels.dk for at høre, om vi har fundet noget på dit værelse. Send os en mail med et navn, dato for overnatning samt værelsesnummer. Skal genstanden sendes til dig, anvender vi en tredjepartsleverandør til levering.

Kæledyr er ikke tilladt at medbringe på A Hotels.

Buffeten er åben alle ugens dage. Morgenmaden koster DKK 119 for voksne. Børn under 3 år spiser gratis.

Alle ugens dage: 07.00 – 10.00

Der er en stor, gratis parkeringsplads lige udenfor hotellet. Her er der også plads til større køretøjer. Skal du lade din elbil op? Så kan vi være dig behjælpelig.

Al rygning er strengt forbudt, men du er naturligvis velkommen til at ryge udenfor. Hvis du ryger på hotellet, koster det DKK 1.500 for smoking fine. Hvis du tager røgdetektoren ned, rykker brandvæsnet ud, og du pålægges en bøde på yderligere DKK 5.000.